15.2.2024

Uusi epäkeskoruuvipumppu Hyxon edustukseen

Hyxo aloittaa yhteistyön tunnetun Roto Pumps Ltd:n kanssa. Ensimmäiseksi tuomme Suomen markkinoille Roton epäkeskoruuvipumput, jotka soveltuvat erityisesti kuntasektorille, biokaasulaitoksiin ja prosessiteollisuuden tarpeisiin.

– Olemme löytäneet osaavan pumppuvalmistajan, jonka tuotteet ovat laadukkaita. Yhteistyössä Roton kanssa pystymme tarjoamaan parhaat mahdolliset ratkaisut asiakkaidemme tarpeisiin, sanoo Hyxon toimitusjohtaja Harto Viiala.

Roto Pumps on yli 55-vuotias yritys, joka on toimittanut jo yli 275 000 pumppua eri puolille maailmaa. Roton pumput valmistetaan Intiassa käyttäen uusia työstökoneita ja valmistusteknologioita. Roto Pumpsilla on laaja tuotekehitystiimi, joka käyttää suunnittelussaan moderneja suunnittelutyökaluja ja mm. FEM- ja CFD-laskentaa käytännön testauksien lisäksi. Roton Euroopan liiketoimintojen pääkonttori on Iso-Britanniassa, Manchesterissä, missä varmistetaan, että Euroopan markkinoille tulevat pumput täyttävät kaikki markkinoiden vaatimukset. Roto Pumps UK:llä on myös huomattavan suuri varaosavarasto, mikä mahdollistaa nopeat ja kattavat varaosatoimitukset.

Tulevaisuudessa entistä monipuolisempi tarjonta

Tulevaisuudessa tavoitteenamme on laajentaa tarjontaa sisältämään epäkeskoruuvipumppujen lisäksi myös muita Roto Pumps -tuotteita. Tämä antaa meille mahdollisuuden palvella asiakkaitamme entistä monipuolisemmin ja vastata laajempiin tarpeisiin eri toimialoilla.

Roto Pumps on yhtä innokas laajentamaan toimintaansa Suomessa.

– Olemme iloisia, että voimme nyt tarjota myös suomalaisille asiakkaille laadukkaita tuotteitamme. Valitsimme Hyxon yhteistyökumppaniksemme Suomessa, koska heillä on pitkä ja laaja kokemus paikallisesta markkinasta, asiakaskunnasta ja vahva osaaminen jätevedenkäsittelystä, toteaa Dave Bent, Roto Pumps UK:n General Manager.

Kiinnostuitko?

Kysy lisätietoja yhteistyöstä ja tuotteistamme sähköpostitse hyxo@hyxo.fi tai puhelimitse 010 417 4500.
Asiantuntijamme kertovat mielellään lisää.

Mikäli haluat tutustua tuotteisiin omatoimisesti nettisivuillamme, löydät tuotteet täältä.