Huolto

HUIPPUTEKNIIKKAKIN TARVITSEE SÄÄNNÖLLISTÄ HUOLTOA

Edustamamme laitteet ovat tekniikaltaan alojensa huippua. Kuitenkin lähes kaikkien tuotteiden käyttöikää sekä toimintavarmuutta ja -tehokkuutta voidaan lisätä ammattitaitoisella ja säännöllisellä huollolla. Meille on kunnia-asia, että huoltohenkilökuntamme omaa pitkän kokemuksen omilla aloillaan ja he osallistuvat säännöllisesti päämiesten järjestämiin koulutuksiin.

Huoltopalvelut

Haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat tuotteilleen ammattitaitoista huoltopalvelua ja panostamme vahvasti asiakaskohtaiseen huoltopalveluun teknisen palvelumme avulla. Asiakkaanamme voit aina olla varma siitä, että paikalle saapuva huoltohenkilö on asianmukaisesti koulutettu ja perillä tuotteen kaikista ominaisuuksista.

Huoltopalveluissamme toimii asiakaspalvelutiimi, jonka puoleen voit kääntyä seuraavissa asioissa:
Vuosihuoltojen tarve

Äkillinen vikaantuminen laitteessa

Kuluvien osien vaihtotarve

Isompien huoltojen tarve, esim. huoltoseisakkien aikana
• H
uoltosopimukset
• Reklamaatiot

Kysy lisää
puh. 010 417 4505 tai huolto@hyxo.fi

Pinja Mäkelä, Tiimipäällikkö, Asiakaspalvelu, puh. 010 417 4534
Jarmo Räisänen, Myyntipäällikkö, Jälkimarkkinointi, puh. 010 417 4588
Asta Husu, Huoltokoordinaattori, puh. 010 417 4510
Eerika Lemmelä, Asiakaspalveluassistentti, puh. 010 417 4533

 

Huoltosopimukset

Tekemällä huoltosopimuksen varmistat ostamallesi laitteelle tarkoituksenmukaisen toiminnan ja pitkän käyttöiän. Huoltosopimuksella saat hyötyjä ja etuja laitteistosi elinkaarta ajatellen. Huolto- ja korjaustoimenpiteet voidaan tehdä joko HyXon huoltokeskuksessa Keravalla tai laitteen käyttökohteessa – toiveidesi mukaan. Huoltosopimusasiakkaana varmistat tarvitsemillesi palveluille ja varaosille parhaan mahdollisen saatavuuden!

 

Miksi huoltosopimus?

1. Helppous
HyXon tarjoama huoltosopimus kattaa kaiken määräaikaishuoltojen aikataulutuksesta huoltohistorian raportointiin. Voit luottaa siihen, että laitteesi ja mittauksesi toimivat – huollon ollessa ajoissa paikalla. Ulkoistettu huolto ja laiterekisteri vapauttavat myös oman henkilöstön resurssit ydintoimintaan.

2. Laatu
Kokeneet huoltotyön ammattilaiset vastaavat valmistajan ohjeiden mukaisesta laitekannan ylläpidosta. Perusteellisesti koulutetut ja asiantuntevat huoltohenkilöt vastaavat korjauksista koko HyXon tarjoamaan laitekantaan.

3. Kustannussäästö
Laitteen säännöllinen huolto laskee laitteiden ylläpitokustannuksia ja on aina pitkällä aikavälillä edullisempaa kuin pelkkä korjaaminen. Sopimuksen avulla huoltokustannukset koko sopimuskaudelle ovat ennakkoon tiedossa.

4. Turvallisuus ja tarkkuus
Säännöllinen huolto takaa laitteiden turvallisen käytön ja turvaa mittausten tarkkuuden. Säännöllisten huoltojen avulla laitteiden tekninen toimintavarmuus pysyy hyvänä koko laitteen elinkaaren.

Kysy lisää
puh. 010 417 4505 tai huolto@hyxo.fi
Pinja Mäkelä, Tiimipäällikkö, Asiakaspalvelu, puh. 010 417 4534