Huolto

HUIPPUTEKNIIKKAKIN TARVITSEE SÄÄNNÖLLISTÄ HUOLTOA

Edustamamme laitteet ovat tekniikaltaan alojensa huippua. Kuitenkin lähes kaikkien tuotteiden käyttöikää sekä toimintavarmuutta ja -tehokkuutta voidaan lisätä ammattitaitoisella ja säännöllisellä huollolla. Haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat tuotteilleen ammattitaitoista huoltopalvelua ja panostamme vahvasti asiakaskohtaiseen huoltopalveluun teknisen palvelumme avulla.

Meille on kunnia-asia, että huoltohenkilökuntamme omaa pitkän kokemuksen omilla aloillaan ja he osallistuvat säännöllisesti päämiesten järjestämiin koulutuksiin. Asiakkaanamme voit siis aina olla varma siitä, että paikalle saapuva huoltohenkilö on asianmukaisesti koulutettu ja perillä tuotteen kaikista ominaisuuksista.

nettisivut

Huoltosopimukset

Tekemällä huoltosopimuksen varmistat ostamallesi laitteelle tarkoituksenmukaisen toiminnan ja pitkän käyttöiän. Huoltosopimuksella saat hyötyjä ja etuja laitteistosi elinkaarta ajatellen. Huolto- ja korjaustoimenpiteet voidaan tehdä joko HyXon huoltokeskuksessa Keravalla tai laitteen käyttökohteessa – toiveidesi mukaan. Huoltosopimusasiakkaana varmistat tarvitsemillesi palveluille ja varaosille parhaan mahdollisen saatavuuden!

Kysy lisää huolloista tai huoltosopimuksista
Myyntipäällikkö Jarmo Räisänen
puh. 010 417 4588
huolto@hyxo.fi

 

Kunnonvalvonta

HyXo tarjoaa asiakkaan tarpeisiin räätälöityä kunnonvalvontaa, jonka avulla asiakas saa prosessi- ja laiteasiantuntemuksemme laajemmin käyttöönsä. Huoltokumppanuutta tai -sopimusta täydentävän kunnonvalvonnan avulla huoltotoiminnan suunnitelmallisuus ja resurssien kohdistettavuus paranee yhtäaikaisesti ennakoinnin luotettavuuden kasvun kanssa.

Kunnonvalvontapalvelumme kattaa seuraavia osa-alueita

  • Pyörivien koneiden älykäs värähtely- ja lämpötilamittaus (pumput, puhaltimet, moottorit)
  • Prosessin tai prosessin osan automaatiotiedon jalostaminen tarkoitustaan tukevaksi

Tarjoamiemme kunnonvalvontapalveluiden avulla joka päiväisessä käytössä olevien laitteiden tuntemus kasvaa. Säännöllisen laitteiden ja/tai prosessin toiminnan syvemmän analysoinnin avulla olemme askeleen edellä ja voimme ennakoida tulevia tarpeita.

Kysy lisää kunnonvalvontapalveluistamme
Pinja Kilpeläinen
Tuotepäällikkö, Lisäarvopalvelut
puh: 010 417 4534
pinja.kilpelainen@hyxo.fi