JATKUVA PARANTAMINEN

 

 

 

 

Ennakointipalvelut

HyXo tarjoaa asiakkaan tarpeisiin räätälöityä kunnonvalvontaa, jonka avulla asiakas saa prosessi- ja laiteasiantuntemuksemme laajemmin käyttöönsä. Huoltokumppanuutta tai -sopimusta täydentävän kunnonvalvonnan avulla huoltotoiminnan suunnitelmallisuus ja resurssien kohdistettavuus paranee yhtäaikaisesti ennakoinnin luotettavuuden lisääntymisen kanssa.

Ennakointipalvelumme kattaa pyörivien koneiden älykkäät värähtelymittaukset. Tarjoamiemme kunnonvalvontapalveluiden avulla joka päiväisessä käytössä olevien laitteiden tuntemus kasvaa. Säännöllinen analyysi lisää tuntemusta sekä laitteesta että ajotavasta.

Miksi ennakointi kannattaa?

• Etävalvonnalla voidaan ennakoida huolto- tarvetta ja välttää kriittisiä korjaustapahtumia
• Ei vaadi asiakkaalta resursseja tai isoja investointikuluja
• Palveluna meiltä kvartaaleittain raportointi, jossa data avataan ja käydään asiakkaan kanssa läpi
• Toimii arkisen havainnoinnin työkaluna
• Etänä seurattava laitedata voi parhaassa tapauksessa vähentää tarvetta tehdä säännöllisiä tarkistuskierroksia kaukana sijaitsevien laitteiden luokse
• Voidaan päästä kiinni yhtäkkisiin tilanteisiin, jossa toiminnassa poikkeavaisuutta
• Toiminnan ennustettavuus kasvaa ja saadaan toisiaan täydentäviä parametrejä käyttöön

Kysy lisää Pinja Mäkelä, Tuotepäällikkö Lisäarvopalvelut Puhelin 010 417 4534

 

Palveluleasing

Palveluleasing on toimiva vaihtoehto kertainvestoinnille. Palveluleasing-mallissa kustannukset jakaantuvat käyttökustannuksiin kuukausitasolla. Palveluleasing-malli sisältää laitteen lisäksi aina vähintään laitteen määräaikaishuollot, tarvittaessa mallista on mahdollista räätälöidä myös kattavampia sopimuksia. Palveluleasing soveltuu sekä yksittäisille laitteille että laitekokonaisuuksille, osaprosesseille tai kokonaisille prosesseille esim. analysaattorit, haihduttimet tai isommat kokonaisuudet.
Kysy lisää Pinja Mäkelä, Tuotepäällikkö Lisäarvopalvelut Puhelin 010 417 4534

 

Prosessin ylläpitosopimukset

HyXo omaa Suomen kattavimman osaamisen erilaisista vesiprosesseista ja niihin liittyvistä toiminnoista. Jos asiakkaan ydinosaamista ei ole vesiprosessin ylläpitäminen, voi
siihen liittyvää vastuuta jakaa Hyxolle.  Täysin asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöitävissä ylläpitosopimuksissa vastuuta voidaan jakaa säännöllisistä ylläpito- ja huoltotoimenpiteistä aina laitteistoinvestointeihin saakka.
Ylläpitosopimus soveltuu yksittäisille laitteille että laitekokonaisuuksille, osaprosesseille tai kokonaisille prosesseille. Esimerkiksi laitekohtaisissa ylläpitosopimuksissa vastuu viikoittaisista tai kuukausittaisista huolto- ja ylläpitotoimenpiteistä voidaan jakaa Hyxolle.
Kysy lisää Pinja Mäkelä, Tuotepäällikkö Lisäarvopalvelut Puhelin 010 417 4534