Projektit

Ratkaisut vedenkäsittelyn haasteisiin

Projektiosastomme suunnittelee ja toteuttaa asiakkaiden tarpeiden mukaisia laitteistoja, alkaen pienistä annostuskoneikoista aina täydellisiin vesilaitoksiin asti – meiltä saat parhaiten sopivan sekä luotettavan ratkaisun vedenkäsittelyn haasteisiin. Asiantuntijoillamme on vuosien kokemus toimialalta ja tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa suunnittelemme toimivia prosesseja. Lähtökohtanamme on aina, että suunnittelemamme ratkaisu toimii optimaalisesti ja luotettavasti niin laadun, kustannusten kuin ympäristön kannalta. Laitteitamme toimitetaan erilaisiin sovelluksiin kaikkialle maailmaan. Valmiit laiteratkaisut voidaan toimittaa myös kokonaistoimituksena laajan yhteistyökumppaniverkostomme kanssa.

Osaamisalueemme

Voimalaitosten vedenkäsittely on perinteisintä osaamisaluettamme, jonka lisäksi toteutamme ratkaisuja myös muihin teollisuuden vedenkäsittelyn tarpeisiin kuten raakaveden ja prosessien kierrätysvesien käsittelyyn.

Osaamisalueeseemme kuuluu vahvasti myös juoma- ja jätevedenkäsittely kunnallisiin tarpeisiin. Jäteveden käsittelyyn laajasta tuotevalikoimastamme löytyy luotettavia teknisiä ratkaisuja aina esikäsittelystä, biologiseen prosessiin sekä jälkikäsittelyyn. Juomaveden puhdistusprosessiin meiltä löytyy useita sovelluksia, kuten hiekka- ja kalvosuodatus, selkeytys, desinfiointi ja otsonointi.
Lisäksi autamme löytämään ratkaisun lukuisiin muihinkin vedenkäsittelyn osa-alueisiin – oli kyseessä sitten kunnallinen tai teollinen kohde.

Referensseistämme löytyy myös lukuisia annostusratkaisuja.

Lue lisää projektitoimituksistamme →