Osaamisalueemme

 

 

Laboratoriolaitteet

Laboratoriolaiteosastomme tarjoaa välineistön niin puhtaan veden, jäteveden kuin teollisuuden laboratorioiden analyyseihin. Valikoimastamme löydät sopivat laitteet ja tarvikkeet sekä laboratorioon että kentällä tapahtuvaan työskentelyyn. Laboratorioasiakkaitamme ovat mm. tutkimuslaitokset, analyysipalveluja tuottavat laboratoriot, vedenpuhdistuslaitokset ja jätevedenpuhdistamot. Meille mikään laboratoriolaitteisiin liittyvä asia ei ole liian pieni tai liian suuri: kysy siis rohkeasti lisää liittyipä tarpeesi sitten laboratorion kulutustarvikkeisiin, vesianalytiikkaan tai jopa koko laboratorion vedenpuhdistusjärjestelmiin. Me huolehdimme siitä, että sinä voit keskittyä olennaiseen!

 

Prosessimittaukset

Olemme ammattilaisen valinta vedenkäsittelyn mittauksissa, sillä tarjoamamme laitteet ja menetelmät edustavat parasta saatavilla olevaa teknologiaa ja ne on suunniteltu vaikeimmissakin käyttöolosuhteissa tapahtuviin analysointitehtäviin. Toimittamamme laitteet soveltuvat kaikkeen vedenkäsittelyyn aina puhtaasta vedestä jäteveteen asti. Valikoimaamme kuuluvilla laitteilla pystytään tekemään kaikki perusmittauksista aina kokonaisvaltaiseen veden analysointiin asti.

Asiakkaitamme ovat kunnalliset vesilaitokset sekä teollisuuden vedenkäsittely.

 

Prosessilaitteet

Olemme osaava kumppani prosessilaitteiden saralla. Prosessilaiteosastomme vastaa annostukseen, pumppaukseen ja suodatukseen liittyvistä osa-alueista ja pitää asiakkaan vaativatkin prosessit pyörimässä. Laajasta tuotevalikoimastamme löytyy ratkaisut niin teollisuuden kuin kunnallisen sektorin vaatimuksiin. Panostamme vahvasti laadukkaisiin tuotteisiin ja tarjoamme asiakkaillemme tuotteita, jotka ovat alansa parhaimmistoa. Valikoimiimme kuuluvat annostuskoneikot, suodattimet, kompressorit, ilmastimet, pumput ja pumppaamot.

Kehitämme jatkuvasti tuote- ja palveluvalikoimaamme, jotta pystymme vastaamaan asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin.

 

Vedenkäsittely

Omaamme laajan tietotaidon vedenkäsittelyn eri osa-alueista. Ydinosaamisalueitamme ovat juoma- ja jäteveden käsittely, voimalaitosten ja kattilalaitosten vedenkäsittely, teollisuudenvedenkäsittely sekä ultrapuhtaanvedentuottaminen. Meiltä löytyy myös vahva osaaminen neste- ja jauheannostusjärjestelmistä sekä täydellisistä konttiin rakennetuista vedenkäsittelyratkaisuista, joita on myös saatavana vuokralle. Valikoimastamme löytyy vedenkäsittelylaitteet kaikkiin sovelluksiin ja pystymme täyttämään asiakkaidemme tarpeet peruslaitetoimituksista aina suuriin räätälöityihin vedenkäsittelyn projektitoimituksiin.

 

Projektointi

Projektiosastomme suunnittelee ja toteuttaa asiakkaiden tarpeiden mukaisia laitteistoja, alkaen pienistä annostuskoneikoista aina täydellisiin vesilaitoksiin asti. Laitteitamme toimitetaan erilaisiin sovelluksiin kaikkialle maailmaan. Valmiit laiteratkaisut voidaan toimittaa myös kokonaistoimituksena, jolloin huolehdimme kaiken tarvittavan laajan yhteistyöverkostomme avulla. Voimalaitosten vedenkäsittely on perinteisintä osaamisaluettamme, mutta sen lisäksi autamme löytämään ratkaisun lukuisiin muihinkin vedenkäsittelyn osa-alueisiin – oli kyseessä kunnallinen tai teollinen kohde. Referensseistämme löytyy myös lukuisia annostusratkaisuja.

 

Huolto

Edustamamme laitteet ovat tekniikaltaan alojensa huippua. Kuitenkin lähes kaikkien tuotteiden käyttöikää sekä toimintavarmuutta ja -tehokkuutta voidaan lisätä ammattitaitoisella ja säännöllisellä huollolla. Haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat tuotteilleen ammattitaitoista huoltopalvelua ja panostamme vahvasti asiakaskohtaiseen huoltopalveluun teknisenpalvelumme avulla. Meille on kunnia-asia, että huoltohenkilökuntamme omaa pitkän kokemuksen omilla aloillaan ja he osallistuvat säännöllisesti päämiesten järjestämiin koulutuksiin. Asiakkaanamme voit siis aina olla varma siitä, että paikalle saapuva huoltohenkilö on asianmukaisesti koulutettu ja perillä tuotteen kaikista ominaisuuksista. Huoltosopimusasiakkaana varmistat tarvitsemillesi palveluille ja varaosille parhaan mahdollisen saatavuuden!