• Tuotekategoriat

  • Toimialat

Intertec kotelot ja suojat

Intertec kotelot ja suojat

Intertec valmistaa kotelot, suojat sekä lämmitys- tai jäähdytyskomponentit kenttälaitteiden suojaksi äärimmäisissä olosuhteissa. Intertecin tuottet on tehty suojaamaan kenttäinstrumentteja teollisuuden prosesseissa, jotta niiden toimintaikä sekä toimintavarmuus pysyisivät mahdollisimman korkeina. Eristetyt kenttäkotelot ja suojat valmistetaan pääsääntöisesti lasikuidulla vahvistetusta muovista. Tämän lisäksi Intertecillä on useita tuotteidensa valmistustekniikkaan liittyviä patentteja, joiden myötä tuotteiden suorituskykyä ja kestävyyttä voidaan optimoida. Vanhimmat käytössä olevat kenttäkotelot ovat toimineet yli 50 vuotta. Intertec onkin tunnettu korkeasta laadustaan sekä valmiudesta tehdä räätälöityjä ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin.

Edustamme yksinoikeudella koko Intertecin tuotevalikoimaa Suomessa. Olemme vakuuttuneita Intertecin laadusta sekä kyvystä räätälöidä asiakkaan tarpeisiin sopivia ratkaisuja. Tuotteet soveltuvat erittäin hyvin Suomen olosuhteisiin, sillä niillä on laaja käyttöalue jopa -40 °C asti. Intertec yhteistyön myötä pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä kokonaisvaltaisemmin ja toimittamaan kenttälaitteet tarvittaessa koteloituna. Toimitamme koteloihin ja kaappeihin halutessanne myös asennustarvikkeet ja lämmittimet. Lämmittimet on saatavana myös ATEX- luokituksilla.

Saksalainen Intertec on perustettu vuonna 1965. Tähän mennessä Intertec on toimittanut yli miljoona kenttäkoteloa maailmanlaajuisesti. Intertecin päämaja ja Saksan tehdas sijaitsee Neustadtissa Baijerissa. Sen lisäksi yrityksellä on tehdas Kanadassa sekä systeemi integraattorikeskukset USA:ssa ja Venäjällä.

Anu Kankaanpää

Myyntiassistentti
Prosessimittaukset
Voimalaitokset

Puh. 010 417 4578