• Tuotekategoriat

  • Toimialat

Robox Connect -pu­hal­lin­pa­ket­ti oh­jaus­pa­nee­lil­la

Robox Connect -pu­hal­lin­pa­ket­ti oh­jaus­pa­nee­lil­la

Robox-puhallinpaketit voidaan toimittaa Robox Connect-ohjauspaneelilla. Se on kosketusnäytöllinen ja helppokäyttöinen. Sen avulla pääset näkemään puhaltimen toiminnan reaaliaikaisesti ja voit valvoa sitä jatkuvasti. Tämä takaa sen että voit paikallistaa ongelmat ja vikatilanteet ennen niiden syntymistä.

Robox Connectin avulla voit hallita useita käyttöparametreja joko suoraan puhallinpakettiin asennetulta näytöltä tai etänä. Voit valvoa ja muuttaa kaikkia mitattavia parametreja ja hälytyksiä miltä tahansa näytöltä Ethernet-yhteyden avulla.

Robox Connect on yhteensopiva iConn, Industry 4.0-sovelluksen kanssa. iConn on uusi ja älykäs ja proaktiivinen reaaliaikainen valvontajärjestelmä, josta saadaan syvällistä ja reaaliaikaista dataa. Tämä on oleellista optimoidun ja tehokkaan laitteiston käytön kannalta. iConnin avulla etähallinta Internertin kautta on mahdollista, mikä säästää aikaasi ja poistaa tarpeen käydä käyttöpaikalla diagnostiikan saamiseksi.

iConnin avulla voit suorittaa online-tehtäviä, kuten käytön valvontaa sekä optimoida huoltotehtäviä ja varaosien tarvesuunnittelun.

Janne Hakanen

Aluemyyntipäällikkö
KAM- ja projektit
Puhelin 010 417 4576

Satu Mäkelä

Tuotepäällikkö
Prosessilaitteet
Länsi-Suomi
Puhelin 010 417 4538

Ilpo Puustinen

Myyntipäällikkö
Itä-Suomi
Puhelin 010 417 4441

Marjo Koskela

Myyntipäällikkö
Länsi-Suomi
Puhelin 010 417 4450

Jarno Tolvanen

Aluemyyntipäällikkö
Itä-Suomi
Puhelin 010 417 4556