20.2.2023

Projektipäällikkö palveluliiketoimintaan

Hyxo on monipuolinen tekniikan alan asiantuntijayritys, joka suunnittelee ja projektoi teknisiä ratkaisuja, maahantuo ja edustaa kansainvälisesti tunnettuja laadukkaita laitteita. Lisäksi huollamme laitekannan koko elinkaaren ajan. Hyxon tavoitteena ei ole ainoastaan täyttää asiakkaiden odotuksia, vaan ylittää ne positiivisesti kerta toisensa jälkeen. Hyxo on tunnettu toimija niin eri teollisuudenaloilla kuin kunnallisella puolella. Toimipisteemme sijaitsevat ympäri Suomea: Kerava, Lahti, Seinäjoki, Tampere, Joensuu ja Oulu. hyxo.fi

 

Haemme palveluliiketoiminnan projektointitiimiin kokenutta

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Hyxon palveluliiketoimintayksikön tehtävänä on varmistaa maksimaalinen asiakastyytyväisyys. Toiminnon avaintehtävä on tuottaa huoltotoiminta myydylle laite- ja asennuskannalle ja johtaa asiakkaiden kokonaistoimitusprojekteja.

Projektipäällikkö toimii tärkeänä projektien loppuunsaattajana ja kontaktina tilaajien, konsulttien ja urakoitsijoiden välillä. Projektipäällikön tehtäviin kuuluu projektinaikainen aktiivinen yhteydenpito tuotepäälliköiden sekä edustamiemme päämiesten kanssa.

Tehtäväkuvaus

Projektipäällikkönä vastaat myytyjen vedenkäsittelyprojektien läpiviemisestä projektin luovutukseen saakka. Johdat ja koordinoit vetämissäsi projekteissa aikataulutusta, resurssointia, budjetointia, alihankintoja ja -urakoita, suunnittelua, työmaatoimintoja sekä käyttöönottoja. Vastuullasi on varmistaa projektien teknisten, taloudellisten ja aikataulullisten tavoitteiden täyttyminen kokonaisvaltaisesti. Toimit osana projektiosastoa ja olet myyjien apuna teknisenä asiantuntijana. Osallistut tarjousaikaiseen suunnitteluun ja prosessien mitoitukseen. Toimit myös tärkeänä osana laatujärjestelmän kehityksessä.

Edellytämme sinulta useamman vuoden projektijohtamisen tuloksellista kokemusta. Sinulla on suunnitelmallinen, systemaattinen ja organisoitunut ote projektisalkun ylläpitoon sekä projektien tulokselliseen loppuunsaattamiseen. Olet asiakaslähtöinen ja neuvottelutaitoinen ja omaat jämäkän asenteen. Sinulla on jo olemassa oleva kattava yhteistyöverkosto ja hyvä verkostoitumiskyky sekä hyvät viestintä-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Prosessiteollisuuden ja/tai kunnallisen vesienkäsittelylaitoksien prosessien ja asiakkuuksien tuntemus on suositeltavaa. Myös kokemus teknisten kokonaisuuksien projektoinneista katsotaan eduksi. Tietämys laitoskokonaisuuksissa käytössä olevista standardeista, säädöksistä ja lainsäädännöstä, samoin koneisto- ja rakennusurakoissa voimassa olevista työturvallisuuskäytännöistä ja -lainsäädännöstä on tehtävässä tarpeellinen. Edellytämme osaamista ja/tai oppimiskykyä prosessiautomaatiomittauksiin ja prosessilaitteisiin sekä tavanomaisin teollisuudessa käytettävien sähkö- ja automaatiokokonaisuuksiin.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä hyvä suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito. Onnistumistasi auttaa MS Office työkalujen sujuvan hallinnan lisäksi CAD-ohjelmiston käyttö. Tehtävä edellyttää matkustamista, pääasiassa Suomen sisällä. Oma työpisteesi voi olla sovitussa Hyxon toimipisteessä.

Tarjoamme

Hyxo toimii yhteiskunnan kannalta kriittisillä toimialoilla ja tarjoaa sinulle merkityksellisen työn kasvavassa organisaatiossa. Meillä pääset osoittamaan ja kehittämään osaamistasi monipuolisesti. Hyxo tarjoaa WEST Invest Group -konsernin yrityksien sekä muiden pitkäaikaisten yhteistyökumppaniemme asiantuntijoiden tuen tehtävääsi. Mukana matkassasi sinulla on asiantuntevat, positiiviset ja mutkattomat työkaverit, joiden kanssa pääset toteuttamaan asiakkaidemme toiveita.

Hae nyt ja tule mukaan rakentamaan meistä maan arvostetuin toimija.
Tutustu vielä tästä tuotevalikoimaamme ja meihin yrityksenä hyxo.fi

Lisätietoja

Hae tehtävää viimeistään 14.3.2023 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveesi kera sähköpostilla osoitteeseen hakemus@hyxo.fi.  Otsikoi hakemuksesi ”projektipäällikkö”. Ryhdythän heti toimeen, sillä käsittelemme hakemukset saapumisjärjestyksessä. Lisätietoja tehtävästä antaa projektiliiketoiminnan tiimipäällikkö Teemu Saukkonen, p. 010 417 4518 tai teemu.saukkonen@hyxo.fi.