17.2.2023

Palveluliiketoiminnassa kaivataan sopimusasiantuntijaa

Hyxo tarjoaa prosessimittauksen, vedenkäsittelyn sekä prosessi- ja laboratoriolaitteiden asiakaslähtöisiä ratkaisuja ja palveluja. Hyxo työllistää yli 70 henkilöä ympäri Suomen yli 10 paikkakunnalla. Liikevaihto 23 miljoonaa euroa.

 

Olisitko sinä palveluliiketoimintatiimimme sopimusasiantuntija?

Sopimusasiantuntijan työhön sisältyy asiakkaidemme tapaamista ja tarpeiden kartoittamista sekä sopimusehtoihimme liittyvää asiantuntijuutta. Työpaikkasi voi sijaita missä tahansa paikkakunnalla, jossa meillä on toimisto. Matkustusetäisyys säännöllisiä käyntejä varten Keravalle on kuitenkin eduksi. Tehtävä on yhden vuoden mittainen määräaikainen sijaisuus.

Tehtäväkuvaus

Vastuullasi on olla päättämässä huoltopalveluidemme hinnoittelusta, neuvottelemassa sopimuksista ja sopimusehdoista asiakkaiden kanssa, joita ovat mm. voimalaitokset, kunnalliset vedentuotantolaitokset ja jätevedenpuhdistamot sekä vettä kuluttavat teollisuusasiakkaat. Teet tiivistä yhteistyötä myynti-, huolto- ja projektihenkilöstömme kanssa.

Toivomme sinulta osaamista, jolla pystyt ottamaan luontevasti haltuun sekä huoltosopimusten tekemisen yhteistyössä asiakkaiden kanssa että perehtymään hankinta-, myynti- ja sopimusehtoihin. Sinulla on näkemystä ja kykyä asiakaslähtöiseen työhön sekä sopimusasioihin, oli kyseessä sitten huoltosopimuksen neuvottelu asiakkaalle tai puitesopimuksen tekeminen toiselle asiakkaalle. Tehtävä edellyttää sinulta itseohjautuvuutta, uusia ideoita ja joustavuutta sekä kykyä hahmottaa sekä organisaatiomme että asiakkaan edut neuvottelutilanteissa.

Sinulla on menestyksekästä kokemusta asiakaspalvelusta ja asiakaskeskeisestä työotteesta. Kykenet laajaan verkostoitumiseen ja yhteistyöhön, ja olet ulospäinsuuntautunut ja organisointikykyinen henkilö, jolla on kykyä hallita samanaikaisia laajoja kokonaisuuksia.

Koulutuksesi on soveltuva korkeakoulututkinto esim. tekniikan alan korkeakoulu (ympäristötekniikka, prosessitekniikka tai kemiantekniikka) tai kaupallisen alan koulutus. Työssäsi tarvitsen hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pinja Mäkelä, p. 010 417 4534, joka on parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 8-16 välillä. Hae tehtävää heti, viimeistään 26.2.2023 mennessä lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveesi kera sähköpostilla osoitteeseen hakemus@hyxo.fi. Otsikoi hakemuksesi “Palveluasiantuntija”.

Tutustu hyxo.fi