7.9.2023

Kari Heinilä jättää tehtävänsä Hyxo Oy:n toimitusjohtajana

Hyxo Oy:n toimitusjohtajana vuodesta 2022 toiminut Kari Heinilä jättää tehtävänsä. Heinilä ja yhtiön hallitus ovat sopineet, että Heinilä lopettaa työnsä toimitusjohtajana 7.9.2023.

Hyxo Oy:n toimitusjohtajana toimii toistaiseksi Hyxo Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja WEST Invest Group -ryhmittymän toimitusjohtaja Harto Viiala.

 

Lisätietoja

Harto Viiala, hallituksen puheenjohtaja, Hyxo Oy, p. 010 417 4541, harto.viiala@westinvestgroup.fi

 

WEST Invest Group lyhyesti

Hyxo Oy on osa suomalaista WEST Invest Group -ryhmää. Ryhmään kuuluu kahdeksan energia- ja vedenkäsittelyalalla toimivaa yhtiötä: Suomessa toimivat Höyrytys Oy, Hyxo Oy, Sakutek Oy, Ubitec Oy, Ekomuovi Oy, KMV-tuotteet Oy ja Enico Oy sekä Pohjoismaissa toimiva Oleinitec Nordic AB. Ryhmään kuuluu lisäksi kolme Suomessa toimivaa kiinteistöyhtiötä. WEST Invest Group -ryhmään kuuluvat yhtiöt työllistävät lähes 220 ammattilaista.

WEST Invest Groupilla on lisäksi sisarkonserni Filter Group, joka toimii energia- ja vedenkäsittelyratkaisujen alalla Baltiassa, Bulgariassa ja Puolassa. Henkilöstöä sillä on noin 230. WEST Invest Groupin ja Filter Groupin vuoden 2022 liikevaihto oli yhteensä 85 MEUR. www.westinvestgroup.fi