16.2.2023

Haemme toimitusketjutoiminnolle kokenutta vetäjää

 

Hyxo on monipuolinen tekniikan alan asiantuntijayritys, joka suunnittelee ja projektoi teknisiä ratkaisuja, maahantuo ja edustaa kansainvälisesti tunnettuja laadukkaita laitteita. Lisäksi huollamme laitekannan koko elinkaaren ajan. Hyxon tavoitteena ei ole ainoastaan täyttää asiakkaiden odotuksia, vaan ylittää ne positiivisesti kerta toisensa jälkeen. Hyxo on tunnettu toimija niin eri teollisuudenaloilla kuin kunnallisella puolella. Toimipisteemme sijaitsevat ympäri Suomea: Kerava, Lahti, Seinäjoki, Tampere, Joensuu ja Oulu. hyxo.fi

 

Haemme toimitusketjutoiminnolle kokenutta vetäjää.

TOIMITUSKETJUPÄÄLLIKKÖ

Hyxon toimitusketjun tehtävänä on varmistaa maksimaalinen asiakastyytyväisyys. Toimitusketjun avaintehtävät ovat myynnin ja palveluliiketoiminnan monipuolinen tuki, toimittajaketjun hallinta sekä tietojärjestelmien kehittäminen. Toiminnon osa-alueita ovat mm. sisä- ja varaosamyynti, varaston hallinta ja logistiikka, ostotoiminto, huoltosopimukset ja laskutus sekä laatutoiminto. Haemme toimitusketjutiimille uutta vetäjää pääkonttorillemme Keravalla.

Tehtäväkuvaus

Toimitusketjupäällikön ydintehtävä on saada toimitusketju toimimaan myynnin ja palveluliiketoiminnan tukifunktiona vapauttaen heiltä resursseja saavuttamaan liiketoiminnan tavoitteet.  Hyxon toimitusketjupäällikkönä jalkautat Hyxon strategian tiimiin arkipäivään sekä johdat ja kehität tiimiä tavoitteellisesti. Vastaat toimitusketjun päivittäisistä toiminnoista yhdessä tiimin asiantuntijoiden kanssa. Työstät toimitusketjulle yrityksen kasvustrategiaa tukevan toimintamallin. Kehität toimittaja- ja päämiesyhteistyötä yhdessä myynnin ja palveluliiketoiminnan kanssa. Varmistat kehityshankkeiden toteutumisen. Tehtävässäsi raportoit toimitusjohtajalle.

Edellytämme sinulta

Sinulla on toimitusketjun eri osa-alueiden laaja-alainen kokemus ja näytöt tuloksellisesta johtamisesta sekä esihenkilötyöstä. Olet positiivinen, ihmisläheinen, esimerkillä johtava ja tasapuolinen tiimipelaaja. Sinulla on systemaattinen, organisoitunut ja itseohjautuva toimintatapa. Sinulla on verkostoitumiskykyä, hyvät viestintä-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Pääset tuloksiin hyvillä vaikuttamis- ja neuvottelutaidoilla. Asiakaslähtöisyys on kaiken toimintasi kulmakivi. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä hyvä suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito.

Tarjoamme

Hyxo toimii yhteiskunnan kannalta kriittisillä toimialoilla ja tarjoaa sinulle merkityksellisen työn kasvavassa organisaatiossa. Meillä pääset osoittamaan ja kehittämään osaamistasi monipuolisesti. Saat käyttöösi viihtyisän ja raikkaan työtilan kuntosaleineen, kun uusi pääkonttorimme valmistuu loppukeväästä Keravalle. Mukana matkassasi sinulla on asiantuntevat, positiiviset ja mutkattomat työkaverit, joiden kanssa pääset toteuttamaan asiakkaidemme toiveita.

Hae nyt ja tule mukaan rakentamaan Hyxosta maan arvostetuin toimija. Pääset tutustumaan tuotevalikoimaamme ja meihin yrityksenä hyxo.fi

Haethan tehtävää heti, mutta viimeistään 12.3.2023 mennessä, lähettämällä hakemuksesi ansioluetteloineen, palkkatoiveesi kera sähköpostilla osoitteeseen hakemus@hyxo.fi. Otsikoi hakemuksesi ”toimitusketjupäällikkö”. Käsittelemme hakemukset saapumisjärjestyksessä. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Kari Heinilä, p. 050 527 1676 arkisin klo 16-17:30 tai kari.heinila@hyxo.fi.