11.4.2023

Haemme palveluliiketoiminnan projektointitiimiin kokenutta PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ

Hyxo on monipuolinen tekniikan alan asiantuntijayritys, joka suunnittelee ja projektoi teknisiä ratkaisuja, maahantuo ja edustaa kansainvälisesti tunnettuja laadukkaita laitteita. Lisäksi huollamme laitekannan koko elinkaaren ajan. Hyxo on tunnettu toimija niin eri teollisuudenaloilla kuin kunnallisella puolella. Hyxon tavoitteena ei ole ainoastaan täyttää asiakkaiden odotuksia, vaan ylittää ne positiivisesti kerta toisensa jälkeen. Toimipisteemme sijaitsevat ympäri Suomea: Kerava, Lahti, Seinäjoki, Tampere, Joensuu ja Oulu.
hyxo.fi

Haemme palveluliiketoiminnan projektointitiimiin kokenutta

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ 

Hyxon palveluliiketoimintayksikön tehtävänä on varmistaa maksimaalinen asiakastyytyväisyys. Toiminnon avaintehtävä on tuottaa huoltotoiminta myydylle laite- ja asennuskannalle ja johtaa asiakkaiden kokonaistoimitusprojekteja. Projekti-insinööri toimii toteutusprojekteissa osana projektitiimiä. Projektitiimi vastaa kaikista Hyxon myymistä projekteista, joiden koko vaihtelee muutamasta kymmenestä tuhannesta eurosta muutamaan miljoonaan euroon. Työtehtäviin kuuluu myös pilotointihankkeiden toteutusta asiakkaiden tiloissa.

Toiminta-alueena on koko Suomi, ja oma työpisteesi voi sijaita valitsemassasi Hyxon toimipisteessä.

Tehtäväkuvaus

Hyxolla haluamme ylittää asiakasodotuksen kerta toisensa jälkeen. Projekti-insinöörinä toimit tiiviissä yhteistyössä myynnin, tuotepäälliköiden, tilaus-toimitusketjun, projektiorganisaation, huollon sekä päämiesten kanssa koordinoiden projektiliitännäisiä asioita. Vastuullesi kuuluu toimia tiiviisti vuorovaikutuksessa tilaajien, konsulttien ja urakoitsijoiden välillä. Projekti-insinöörinä toimit projektipäälliköiden apuna suurempien projektien suunnittelussa ja läpiviemisessä, mutta vastaat myös itsenäisesti nimettyjen pienprojektien läpiviennistä sekä nimetyistä pilottiprojekteista. Osallistut asennusvalvontaan, laadunvalvontaan ja hankintaan. Lisäksi olet mukana työkalujen, laatujärjestelmien ja laitestandardien kehittämisessä.

Tehtävä edellyttää matkustamista n. 30 % työajasta. Tehtävässäsi raportoit projektiosaston tiimipäällikölle.

Odotamme sinulta muutaman vuoden työkokemusta tekniseltä alalta ja pienehköjen projektien vetämisestä. Vesiprosessien ja/tai -tekniikan tuntemus on eduksi tehtävään perehtyessä. Sinulla on organisointikykyä ja kykenet hallitsemaan useita samanaikaisia projekteja, olet vastuuntuntoinen ja hallitset laajojakin kokonaisuuksia.

Olet tiimipelaaja. Sinulla on hyvät viestintä-, yhteistyö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä suomen että englannin kielellä. Koulutuksesi on soveltuva korkeakoulututkinto esim. alempi tai ylempi tekniikan alan korkeakoulutus. Olet taitava MS- ja CAD-ohjelmistojen käyttäjä.

Tarjoamme

Hyxo toimii yhteiskunnan kannalta kriittisillä toimialoilla ja tarjoaa sinulle merkityksellisen työn kasvavassa organisaatiossa. Meillä pääset osoittamaan ja kehittämään osaamistasi monipuolisesti. Hyxo tarjoaa WEST Invest Group konsernin yrityksien sekä muiden pitkäaikaisten yhteistyökumppaniemme asiantuntijoiden tuen tehtävääsi. Mukana matkassasi sinulla on asiantuntevat, positiiviset ja mutkattomat työkaverit, joiden kanssa pääset toteuttamaan asiakkaidemme toiveita. Hae nyt ja tule mukaan rakentamaan meistä maan arvostetuin toimija.  Tutustu vielä tästä tuotevalikoimaamme ja meihin yrityksenä hyxo.fi

Lisätietoja

Hae tehtävää viimeistään 1.5.2023 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveesi kera sähköpostilla osoitteeseen hakemus@hyxo.fi.  Otsikoi hakemuksesi ”projekti-insinööri”. Ryhdythän heti toimeen, sillä käsittelemme hakemukset saapumisjärjestyksessä. Lisätietoja tehtävästä antaa projektiliiketoiminnan tiimipäällikkö Teemu Saukkonen, p. 010 417 4518 tai teemu.saukkonen@hyxo.fi.