6.3.2023

Tarjoamme kesätyö- tai harjoittelupaikkaa markkinointiassistentille

Hyxo on monipuolinen tekniikan alan asiantuntijayritys, joka suunnittelee ja projektoi teknisiä ratkaisuja, maahantuo ja edustaa kansainvälisesti tunnettuja laadukkaita laitteita. Lisäksi huollamme laitekannan koko elinkaaren ajan. Hyxo on tunnettu toimija niin eri teollisuudenaloilla kuin kuntasektorilla. Toimipisteemme sijaitsevat ympäri Suomea: Kerava, Lahti, Seinäjoki, Tampere, Joensuu ja Oulu. hyxo.fi

Hyxon tavoitteena ei ole ainoastaan täyttää asiakkaiden odotuksia, vaan ylittää ne positiivisesti kerta toisensa jälkeen.

 

Tarjoamme kesätyö- tai harjoittelupaikkaa

MARKKINOINTIASSISTENTILLE

Markkinointiassistentti toimii apukäsinä markkinointipäällikölle. Pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mielenkiintoista ja kehittävää.

 

Tehtäväkuvaus

Markkinointiassistentti avustaa markkinointipäällikköä erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Assistentin tehtäviin kuuluu esimerkiksi WordPress-pohjaisten verkkosivustojen sisällöntuotantoa sekä ylläpitoa. Sisällöntuottamisen lisäksi isossa roolissa tulee olemaan yrityksen moninaisten materiaalien ilmeen päivitys uuden brändin mukaiseksi.

Vaikka työsi on hyvin itsenäistä, sinun ei tarvitse onnistua yksin, vaan teet tiivistä yhteistyötä markkinointipäällikkömme kanssa. Emme etsi kaiken osaavaa konkaria vaan aktiivista tekijää, jolta löytyy halua ja innokkuutta kasvaa ja kehittyä.

 

Edellytämme sinulta työtehtäviin soveltuvia opintoja esimerkiksi viestinnästä, markkinoinnista tai media-alalta. Teollisen alan tuntemus katsotaan eduksi.

Olet käyttänyt taitto-ohjelmia, eikä kuvankäsittelykään ole sinulle vieraista. InDesign, Photoshop ja Illustrator ovat sinulle tuttuja ohjelmia, ja sinulla on hyvä ymmärrys erilaisista graafisen alan tuotantotekniikoista ja aineistovaatimuksista (esim. värimääritykset, kuvan laatu ja tiedostomuodot).

Olet ratkaisukeskeinen ja rohkea ideoija sekä työkaverina hyväntuulinen tiimityöskentelijä. Koska työ on satunnaisesti hektistä, arvostamme kykyä työskennellä kiireessä useiden tehtävien parissa samanaikaisesti. Olet kielellisesti taitava ja tuotat helppolukuista ja mielenkiintoista tekstiä.

Tässä tehtävässä menestyy innokas, ennakkoluuloton ja organisoiva tiimipelaaja.

 

Tarjoamme

Hyxolla pääset käyttämään nykyaikaisia työvälineitä. Henkilöstömme koostuu omien alojensa huippuosaajista ja suhtaudumme työhömme kunnianhimoisesti. Meillä et ole mikä tahansa rivityöntekijä, vaan arvostettu kollega omalla osaamisalueellasi. Työpaikka sijaitsee Keravalla, jonne konsernimme on rakennuttamassa upeita uusia toimitiloja. Uusista toimitiloista löytyy mm. kuntosali ja muutto uusiin tiloihin tapahtuu toukokuussa.

Olisitko sinä meidän uusi, innostava työkaveri? Odotamme hakemustasi ja ansioluetteloasi mahdollisimman pian.

Tutustu vielä tästä tuotevalikoimaamme ja meihin yrityksenä hyxo.fi.

 

Lisätietoja

Hae tehtävää viimeistään 26.03.2023 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi kera sähköpostilla osoitteeseen hakemus@hyxo.fi.  Otsikoi hakemuksesi ”markkinointiassistentti”. Ryhdythän heti toimeen, sillä käsittelemme hakemukset saapumisjärjestyksessä. Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointipäällikkö Tuija Tomperi, p. 010 417 4582 arkisin klo 8–16 tai tuija.tomperi@hyxo.fi.