30.1.2024

Hyxo vahvassa nousussa - tutustu uusiin tiimiläisiimme

Kuluneen vuoden aikana Hyxolla on aloittanut useampia uusia työntekijöitä. Olemme iloisia rekrytoinneistamme ja haluammekin jakaa kanssanne lyhyet esittelyt uusista avainhenkilöistämme, jotka ovat keskeisessä roolissa asiakkaidemme keskuudessa.

Alta pääset tutustumaan uusiin hyxolaisiin, jotka auttavat teitä saavuttamaan tavoitteenne liiketoimintanne tarpeisiin.

 

Mika Karjalainen

Hei! Olen aloittanut Hyxolla 2023 toukokuussa palveluliiketoimintajohtajana ja vastaan täällä tiimini kanssa Hyxon projekti- ja huoltotoiminnoista. Olen toiminut yli 20 vuotta monipuolisissa johtotehtävissä suunnittelun, tuotekehityksen, myynnin ja projekti- ja liikkeenjohdon parissa. Minulla on vahva teknologiatausta ja pitkä kokemus erilaisten kuiva- ja märkäjätteiden käsittelyprosesseista sekä vedenkäsittelyprosesseista, kuten myös prosessilaitteista ja komponenteista. Voitte olla yhteydessä minuun kaikissa Hyxon projekti- ja huoltotoimintoihin liittyvissä kysymyksissä. Yhteisenä tavoitteenamme on varmistaa projektitoimitustemme ja huoltopalveluidemme sujuvuus, saatavuus, korkea laatu ja asiakastyytyväisyys sekä pitää asiakkaidemme kriittiset käsittelyprosessit käynnissä.

 

 

Tomi Pekkarinen

Toukokuusta lähtien olen toiminut Hyxolla prosessitekniikan myyntipäällikkönä. Vastuullani on Pohjanmaan ja Keski-Suomen asiakkuuksia, joita hoidan Jyväskylästä käsin. Koulutukseltani olen automaatioinsinööri. Olen toiminut automaatio- ja sähkökomponenttien, hydrauliikan ja pneumatiikan myynti- ja kehitystehtävissä. Tarpeen tullen pyrin auttamaan muissakin kuin prosessilaiteasioissa. Etsitään yhdessä juuri teidän sovellukseenne sopivat tuotteet!

 

 

Hanna Merenheimo

Aloitin Hyxolla viime kesänä myyntipäällikön roolissa ja vastaan laboratoriolaitteiden ja -tarvikkeiden myynnistä Keski- ja Itä-Suomen alueella. Minulla on reilun kymmenen vuoden työkokemus laboratorioalalta sekä analyyttisen kemian koulutus, joten analytiikkaan liittyvät asiat ovat hallussa niin käytännön kuin teoriankin osalta. Minuun voi olla yhteydessä kaikissa laboratoriolaitteisiin ja -tuotteisiin liittyvissä tarpeissa, niin pienissä kuin suurissa. Löydetään yhdessä paras ratkaisu näytteiden analysointiin.

 

 

Nino Tuovinen

Hei, olen uusi myyntipäällikkö Hyxolla, erikoistuen prosessitekniikan tuotteiden myyntiin. Työssäni tarjoan asiakkaille kattavan valikoiman mittaus- ja analyysilaitteita, kuten partikkelilaskureita, pH- ja redox-mittareita, sekä virtausmittareita. Vahva osaamiseni prosessitekniikassa auttaa asiakkaita löytämään ratkaisut heidän mittaus- ja analysointitarpeisiinsa. Asiakkaat voivat olla yhteydessä minuun kaikissa prosessimittauksiin liittyvissä kysymyksissä, olipa kyseessä tuotteen valinta tai tekninen neuvonta. Innolla odotan mahdollisuutta käyttää ja laajentaa asiantuntemustani tässä uudessa roolissani.

 

 

Markku Aho

Olen aloittanut Hyxolla vuoden 2024 alusta myyntipäällikkönä prosessilaitetiimissä. Minulla on pitkä kokemus paperiteollisuuden tuotantotehtävistä ja kemikaalien myyntitehtävistä niin paperiteollisuuteen kuin prosessiteollisuuteen. Jätevesilaitosten kemikaalien myyntitehtävissä olen toiminut yli 10 vuoden ajan. Minuun voi ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä prosessitekniikan laitteisiin, annostelujärjestelmiin, pumppuihin yms. Hyxon edustamiin laitteisiin tai ratkaisuihin liittyen.