17.2.2023

Palveluliiketoimintajohtajan paikka avoinna

 

Hyxo on monipuolinen tekniikan alan asiantuntijayritys, joka suunnittelee ja projektoi teknisiä ratkaisuja, maahantuo ja edustaa kansainvälisesti tunnettuja laadukkaita laitteita. Lisäksi huollamme laitekannan koko elinkaaren ajan. Hyxon tavoitteena ei ole ainoastaan täyttää asiakkaiden odotuksia, vaan ylittää ne positiivisesti kerta toisensa jälkeen. Hyxo on tunnettu toimija niin eri teollisuudenaloilla kuin kunnallisella puolella. Toimipisteemme sijaitsevat ympäri Suomea: Kerava, Lahti, Seinäjoki, Tampere, Joensuu ja Oulu. hyxo.fi

Haemme palveluliiketoiminnan yksikölle kokenutta vetäjää.

PALVELULIIKETOIMINTAJOHTAJA

Hyxon palveluliiketoimintayksikön tehtävänä on varmistaa maksimaalinen asiakastyytyväisyys. Toiminnon avaintehtävä on tuottaa huoltotoiminta myydylle laite- ja asennuskannalle. Haemme yksikölle uutta vetäjää pääkonttorillemme Keravalla.

Tehtäväkuvaus

Palveluliiketoimintajohtajan ydintehtävä on kehittää ja kasvattaa palveluliiketoimintamme seuraavalle tasolle, varmistamalla korkea asiakaskokemus kaikissa palveluliiketoiminnan asiakaskohtaamisissa.

Palveluliiketoimintajohtajana jalkautat Hyxon strategian organisaation arkipäivään ja työstät palveluliiketoimintayksikölle yrityksen kasvustrategiaa tukevan toimintamallin. Kehität ja implementoit asiakaslähtöisen palveluliiketoimintasuunnitelman nykyisille ja uusille asiakkaille. Kehität toimivan palveluiden tuotteistamismallin ja huoltopalvelusopimusmallin liiketoiminnan ylläpitämiseksi ja kasvattamiseksi kannattavasti. Johdat ja kehität organisaation henkilöstöä ja osaamista tavoitteellisesti. Toteutat positiivisen asiakaskokemuksen myös projekteissamme. Vastaat lisäksi HSEQ-toiminnosta. Tehtävässäsi raportoit toimitusjohtajalle.

Edellytämme sinulta

Sinulta löytyy palveluliiketoiminnan eri osa-alueiden laaja-alainen kokemus ja näyttöjä tuloksellisesta johtamisesta ja esihenkilötyöstä. Asiakaslähtöisyys on kaiken toimintasi kulmakivi. Olet positiivinen, ihmisläheinen, esimerkillä johtava ja tasapuolinen tiimipelaaja. Sinulla on systemaattinen, organisoitunut ja itseohjautuva toimintatapa. Sinulla on verkostoitumiskykyä, hyvät viestintä-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Pääset tuloksiin hyvillä vaikuttamis- ja neuvottelutaidoilla. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä hyvä suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito.

Tarjoamme

Hyxo toimii yhteiskunnan kannalta kriittisillä toimialoilla ja tarjoaa sinulle merkityksellisen työn kasvavassa organisaatiossa. Meillä pääset osoittamaan ja kehittämään osaamistasi monipuolisesti. Saat käyttöösi viihtyisän ja raikkaan työtilan kuntosaleineen, kun uusi pääkonttorimme valmistuu loppukeväästä Keravalle. Mukana matkassasi sinulla on asiantuntevat, positiiviset ja mutkattomat työkaverit, joiden kanssa pääset toteuttamaan asiakkaidemme toiveita.

Hae nyt ja tule mukaan rakentamaan meistä maan arvostetuin toimija. Tutustu vielä tästä tuotevalikoimaamme ja meihin yrityksenä hyxo.fi

Haethan tehtävää heti, mutta viimeistään 12.3.2023 mennessä, lähettämällä hakemuksesi ansioluetteloineen, palkkatoiveesi kera sähköpostilla osoitteeseen hakemus@hyxo.fi.  Otsikoi hakemuksesi ”palveluliiketoimintajohtaja”. Käsittelemme hakemukset saapumisjärjestyksessä. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Kari Heinilä, p. 050 527 1676 arkisin klo 16-17:30 tai kari.heinila@hyxo.fi.