25.3.2020

Hyvä asikkaamme,

Kaikkien meidän arkeemme tullut Korona-tilanne osoittaa, että kaikkeen ei ole mahdollista varautua. Emme vielä tiedä milloin tilanne tulee normalisoitumaan, mutta laitteiden huoltamista ei tässäkään tilanteessa kannata laiminlyödä. Laiteasennusten sekä huoltotoimenpiteiden sijoittaminen tähän ajankohtaan poistaa tuotantokatkosten tarpeen lähitulevaisuudesta, kun toiminta on taas normalisoitunut.

Palvelemme asiakkaitamme lähes normaalisti Korona-tilanteesta huolimatta ja Keravalla sijaitsevan varastomme ansiosta pystymme toimittamaan tuotteita lyhyelläkin toimitusajalla. Tästä huolimatta suosittelemme asiakkaillemme ennakointia mm. kriittisten varaosien osalta, mikäli tilanne pitkittyessään aiheuttaa vaikeuksia tavarantoimituksille esimerkiksi Euroopasta. Tällä hetkellä ongelmia toimitusajoissa ei ole havaittu.

Haluamme omalta osaltamme toimia viruksen leviämistä ehkäisevästi ja olemme antaneet henkilöstöllemme toimintaohjeet tässä poikkeuksellisessa tilanteessa. Asiakastapaamiset hoidamme toistaiseksi sähköisiä neuvotteluvälineitä käyttäen.

Otamme tuotteita huollettavaksi toimipisteisiimme normaalin käytännön mukaisesti. Huoltotoimenpiteitä suorittavalla henkilöstöllä on erityisohjeet hygienian ja desinfioinnin osalta sekä asiakkaiden tiloissa suoritettaviin huoltoihin että toimipisteissämme tehtyjä huoltoja varten.