28.6.2024

Hyxon uusia työntekijöitä

Meillä on jälleen ilo esitellä Hyxolla 2024 aikana aloittaneita uusia tiimiläisemme. Jokainen heistä tuo mukanaan arvokasta osaamista, joka vie meitä eteenpäin kohti yhteisiä tavoitteita. Tutustutaan heihin hieman paremmin:

 

Eerika Lemmelä

Eerika liittyi huhtikuun alussa huollon asiakaspalvelutiimiimme. Hän auttaa asiakkaitamme laitteiden huoltoihin ja varaosiin liittyvissä asioissa. Aikaisemmin Eerika on työskennellyt laboranttina ja laboratorioteknikkona sekä tehnyt lääkinnällisten laitteiden huoltoja. Hänellä on vahva tausta laadunvalvonnasta ja tuotekehityksestä, ja hänen tarkkuutensa ja asiakaspalvelutaitonsa ovat ensiluokkaisia. Tällä hetkellä hän opiskelee bio- ja elintarviketekniikan insinööriksi, mikä antaa hänelle syvällistä tietoa ja ymmärrystä alasta.

 

 

Pirjetta Laine

Pirjetta toimii kehityspäällikkönä vastaten asiakaskeskeisen liiketoiminnan ja toimintatapojen kehittämisestä. Hänellä on pitkä kokemus liiketoiminnan ja markkinoinnin johtotehtävistä. Pirjetan tavoitteena on luoda arvoa asiakkaillemme poistamalla hankaluuksia ja tuottamalla hyötyä. Hän on intohimoinen asiakaskokemuksen parantamisesta ja uskoo vahvasti yhteistyön voimaan. Pirjetan johtamiskyvyt ja strateginen näkemys auttavat meitä kehittämään toimintaa entistäkin asiakaslähtöisemmäksi.

 

 

Tuomas Laava

Tuomas on uusi huoltoasentajamme Kempeleessä, erikoistuen instru-laitteisiin. Hän hallitsee sekä mekaaniset että sähköiset asennukset ja huoltaa niin mittaus- kuin analysaattorilaitteita. Tuomas tunnetaan motostaan: "Sen minkä lupaan, sen myös pidän." Hänen tekninen osaamisensa ja sitoutumisensa asiakastyytyväisyyteen tekevät hänestä arvokkaan lisän tiimiimme. Tuomaksen käytännönläheinen lähestymistapa ja ongelmanratkaisutaidot varmistavat, että asiakkaidemme laitteet ovat aina parhaassa mahdollisessa kunnossa.

 

 

Hanna Puurula

Hanna aloitti maaliskuussa toimitusketjuasiantuntijan tehtävässä. Hänellä on laaja kokemus laboratoriolaitteiden ja -tarvikkeiden tukkukaupan asiantuntijatehtävistä sekä elintarviketeollisuuden laadunvalvonnasta ja tuotekehityksestä. Hanna auttaa mielellään tilauksiin, toimituksiin ja tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Hänen tarkkaavaisuutensa ja asiantuntemuksensa varmistavat, että toimitusketjumme toimii sujuvasti ja tehokkaasti. Hanna on intohimoinen laadun ja tehokkuuden parantamisesta kaikissa toimitusketjun vaiheissa.

 

 

Ville Tervo

Ville aloitti maaliskuussa myyntipäällikkönä Pohjois-Suomen alueella ja hänen vastuualueeseensa kuuluvat pumput, annostelulaitteistot ja suodatus. Hänellä on ympäristötekniikan diplomi-insinöörin koulutus ja monipuolinen kokemus myynnillisistä asiantuntijatehtävistä. Ville palvelee asiakkaita Rovaniemeltä käsin ja on aina valmis auttamaan sopivien ratkaisujen löytämisessä. Ville on tunnettu asiakaslähtöisestä lähestymistavastaan ja kyvystään löytää tehokkaita ja kestäviä ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin.

 

 

Henri Viander

Henri on toukokuussa aloittanut huoltoasentajana Hyxolla. Hänellä on monipuolinen kokemus sähköalan töistä, aina sähkökeskuksista suuriin aurinkovoimaloihin. Henri tuo mukanaan tuoretta osaamista ja energiaa. Hänen kykynsä sopeutua uusiin tilanteisiin ja ratkaista monimutkaisia teknisiä ongelmia ovat arvokkaita ominaisuuksia tiimissämme. Henri on sitoutunut tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja varmistamaan, että heidän laitteistonsa toimivat optimaalisesti.

 

 

Toivotamme kaikille uusille työntekijöillemme lämpimästi tervetuloa Hyxoon. Yhdessä jatkamme matkaa kohti uusia saavutuksia.