2.11.2023

Hyxo mukana Teknologia 23-messuilla 7.–9.11.2023

Haluatko kurkistaa tulevaisuuteen? 🔮 Mikäli tulevaisuuden ratkaisut kiinnostavat, suuntaa 7.–9. marraskuuta Helsingin messukeskukseen Teknologia-messuilla ja näe, miten Hyxo on mukana luomassa parempaa huomista edustamiemme päämiesten innovatiivisten ratkaisujen avulla.

Esittelemme osastollamme alan huipputuotteita ja ratkaisuita, jotka vastaavat niin tämän päivän kuin huomisenkin haasteisiin:

💦 Crowconin kaasumittauslaitteet: Turvallisuutesi on meille ensiarvoisen tärkeää. Crowconin laadukkaat kaasunilmaisimet tarjoavat luotettavan ratkaisun kaasujen valvontaan.

💦 Eurowaterin puhdasvesiratkaisut: Vedellä on väliä – ultrapuhtaan veden ratkaisut teollisuuteen. Esittelemme vesikäsittelylaitteistot, jotka takaavat ultrapuhtaan veden kaikkiin käyttötarkoituksiin.

💦 Seran vetyratkaisut: Vetyenergia on tulevaisuuden polttoaine. Tutustu, miten Seran innovaatiot voivat edistää kestävää kehitystä ja pienentää käyttäjän hiilijalanjälkeä.

Mutta emme keskity pelkästään laadukkaisiin tuoteisiimme ja palveluihimme! Osastollamme voit myös nauttia messukeskuksen parhaista ☕kahveista ☕, jotka on valmistettu ammattibaristan taitavissa käsissä. Rentoudu hetki, nauti laadukkaasta kahvista ja verkostoidu alamme asiantuntijoiden kanssa.

Hyxo Oy on messuilla sinua varten – olitpa sitten etsimässä ratkaisua erityishaasteeseen tai haluat vain päivittää tietosi teknologia-alan uusimmista trendeistä. Asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan kysymyksiisi ja keskustelemaan siitä, miten voimme tukea yrityksesi kasvua ja menestystä.

Odotamme innolla tapaamistasi osastolla 7a110!