Services

Palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti suunnittelusta huoltopalveluihin

Lähtökohtanamme on aina parantaa asiakkaidemme kilpailukykyä ja toimitusvarmuutta tarjoamalla ympäristöystävällisiä ja luotettavia teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Olemme lähellä asiakasta.

Asiakaspalvelumme käsittää suunnittelun, myynnin, laitevuokrauksen, projektoinnin, käyttöönotot, tuote- ja käyttökoulutukset, teknisen tuen sekä huoltopalvelun. Olemme asiakkaidemme apuna alkaen oikeiden tuotteiden valinnasta aina tuotteiden elinkaaren loppuun asti.

 

 

 

Huolto

Edustamamme laitteet ovat tekniikaltaan alojensa huippua. Kuitenkin lähes kaikkien tuotteiden käyttöikää sekä toimintavarmuutta ja -tehokkuutta voidaan lisätä ammattitaitoisella ja säännöllisellä huollolla. Haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat tuotteilleen ammattitaitoista huoltopalvelua ja panostamme vahvasti asiakaskohtaiseen huoltopalveluun teknisen palvelumme avulla. Meille on kunnia-asia, että huoltohenkilökuntamme omaa pitkän kokemuksen omilla aloillaan ja he osallistuvat säännöllisesti päämiesten järjestämiin koulutuksiin. Asiakkaanamme voit siis aina olla varma siitä, että paikalle saapuva huoltohenkilö on asianmukaisesti koulutettu ja perillä tuotteen kaikista ominaisuuksista. Huoltosopimusasiakkaana varmistat tarvitsemillesi palveluille ja varaosille parhaan mahdollisen saatavuuden!

Projektit

Projektiosastomme suunnittelee ja toteuttaa asiakkaiden tarpeiden mukaisia laitteistoja, alkaen pienistä annostuskoneikoista aina täydellisiin vesilaitoksiin asti – meiltä saat parhaiten sopivan sekä luotettavan ratkaisun vedenkäsittelyn haasteisiin. Asiantuntijoillamme on vuosien kokemus toimialalta ja tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa suunnittelemme toimivia prosesseja. Lähtökohtanamme on aina, että suunnittelemamme ratkaisu toimii optimaalisesti ja luotettavasti niin laadun, kustannusten kuin ympäristön kannalta. Laitteitamme toimitetaan erilaisiin sovelluksiin kaikkialle maailmaan. Valmiit laiteratkaisut voidaan toimittaa myös kokonaistoimituksena laajan yhteistyökumppaniverkostomme kanssa.

Osaamisalueemme

Voimalaitosten vedenkäsittely on perinteisintä osaamisaluettamme, jonka lisäksi toteutamme ratkaisuja myös muihin teollisuuden vedenkäsittelyn tarpeisiin kuten raakaveden ja prosessien kierrätysvesien käsittelyyn.

Osaamisalueeseemme kuuluu vahvasti myös juoma- ja jätevedenkäsittely kunnallisiin tarpeisiin. Jäteveden käsittelyyn laajasta tuotevalikoimastamme löytyy luotettavia teknisiä ratkaisuja aina esikäsittelystä, biologiseen prosessiin sekä jälkikäsittelyyn. Juomaveden puhdistusprosessiin meiltä löytyy useita sovelluksia, kuten hiekka- ja kalvosuodatus, selkeytys, desinfiointi ja otsonointi.
Lisäksi autamme löytämään ratkaisun lukuisiin muihinkin vedenkäsittelyn osa-alueisiin – oli kyseessä sitten kunnallinen tai teollinen kohde.

Referensseistämme löytyy myös lukuisia annostusratkaisuja.

Laitevuokraus

Valikoimastamme löytyy erilaisia laitteita ja laitekokonaisuuksia tilapäiseen käyttöön.

Vuokralaitteet ovat erinomainen valinta
  • yllättäviin ja akuutteihin tilanteisiin, joihin on vaikea ennalta varautua
  • kun laitteelle tai laitteistolle on vain lyhytaikainen tarve, eikä omaan laitteeseen ole järkevää investoida
Tarjoamme vuoralle mm.
  • heti käyttövalmiita vedenpehmennyslaitteita
  • UV-laitteistoja veden desinfiointiin
  • Eurowaterin vedenkäsittelylaitteistoja konttiin asennettuina
  • Pioneer dieselpumppuja