• Tuotekategoriat

  • Toimialat

Bartec Benke PPA-4 jat­ku­va­toi­mi­nen jäh­met­ty­mis­a­na­ly­saat­tori

Bartec Benke PPA-4  jat­ku­va­toi­mi­nen jäh­met­ty­mis­a­na­ly­saat­tori

Nesteen jähmettymispiste on lämpötila, jossa neste edelleen virtaa, mutta alkaa menettää virtausominaisuuksia olomuodon muuttuessa puolikiinteäksi. Hiilivetyjen osalta jähmettymispisteen lämpötila riippuu nesteessä olevan parafiinin pitoisuudesta, mutta myös viskositeetista, joka muuttuu lämpötilan kanssa. Jähmettymispisteen lämpötila on tärkeä laatuparametri erityisesti voiteluöljyille, kuten myös kaasuöljyille ja polttoöljyille.

BARTEC BENKE –jähmettymisanalysaattorilla PPA-4 voidaan määrittää useiden eri tuotteiden jähmettymispiste täysin automaattisesti. Voiteluöljyn valmistajat käyttävät PPA-4-analysaattoria tuotantoprosessien optimoimiseen sekä kylmälisäaineiden annosteluun. Polttoöljyn tuottajat käyttävät laitetta markkinoiden vaatimusten täyttämiseksi. Bartec Benke PPA-4 on tarkoitettu petrokemian eri sovelluksiin.

HyXo vastaa kaikkien toimittamiensa laitteiden huolloista ja kalibroinneista, sillä ainoastaan kalibroitu ja testattu laite takaa käyttäjän turvallisuuden. Me huolehdimme laitteista koko elinkaaren ajan, ja tarjoamme myös varaosatoimituksen määräaikaishuoltoa varten, jolloin asiakkaamme Suomessa saavat yksilöllistä ja laadukasta palvelua suomen kielellä.

 

EDUT
  • ASTM-yhteensopiva mittaus kallistusmekanismiin perustuen.
  • Alhaiset ja korkean lämpötilan sovellukset.
  • Verkko- ja kenttäväyläyhteys.

 

TEKNISET TIEDOT

ATEX:
II 2 G IIB (or IIC) T4 Gb
NEC 500: Class I, Div. 2, Groups B, C and D
NEC 505: Class I, Zone 1, AEx d e ib px IIB or IIB+H2
Normit
ASTM D97
DIN ISO 3016
IP 15
Ympäristölämpötila
+5…+40 °C

Teemu Kampman

Tuotepäällikkö
Prosessimittaukset
Voimalaitokset
Puh. 010 417 4579