• Tuotekategoriat

  • Toimialat

Bartec Benke FRP-4 CPA-4 jatkuvatoiminen jäätymis-/samepiste –analysaattori

Bartec Benke FRP-4 CPA-4  jatkuvatoiminen jäätymis-/samepiste –analysaattori

Jäätymispiste ja samepiste ovat molemmat tärkeitä kylmäominaisuuksia, joita on valvottava. BARTEC BENKE:n FRP-4/CPA-4 jatkuvatoimisella analysaattorilla voidaan määrittää sekä jäätymis- että samepiste, koska mittausperiaate on identtinen.

Kun näyte, kuten kaasuöljy, jäähdytetään, tietyn rajan alapuolella alkaa esiintyä pieniä kiteitä, mikä johtaa näytteen tiettyyn sameuteen. Tällöin samepisteen lämpötila määritetään vähentämällä valon voimakkuutta optiikan avulla. Jäähdytysprosessi pysäytetään ja kiteet liukenevat uudelleen. Tässä vaiheessa näyte tulee jälleen selväksi ja läpinäkyväksi. Heti kun kaikki kiteet ovat liuenneet, jäätymislämpötila on saavutettu.

Polttoaineiden kylmäominaisuudet ovat tärkeitä esimerkiksi ilmailuteollisuuden polttoaineille, jotta vältetään epämääräiset tukkeutumiset tai epäsäännölliset palamisominaisuudet turbiinien käytön aikana. Sama pätee myös pääasiassa kaasuöljyihin ja dieselöljyihin. Bartec Benke FRP-4 CPA-4 on tarkoitettu petrokemian eri sovelluksiin.

HyXo vastaa kaikkien toimittamiensa laitteiden huolloista ja kalibroinneista, sillä ainoastaan kalibroitu ja testattu laite takaa käyttäjän turvallisuuden. Me huolehdimme laitteista koko elinkaaren ajan, ja tarjoamme myös varaosatoimituksen määräaikaishuoltoa varten, jolloin asiakkaamme Suomessa saavat yksilöllistä ja laadukasta palvelua suomen kielellä.

 

EDUT
  • ASTM-yhteensopiva optinen mittaus.
  • Integroitu vianmääritys ja itsevalvonta.
  • Vapaasti ohjelmoitavat digitaaliset ja analogiset tulot.
  • Sopii myös samepisteen lämpötilan mittaamiseen.
  • Tyypillisesti samepiste-sovelluksiin ei tarvita jäähdytintä.
  • Verkko- ja kenttäväyläyhteys.

 

TEKNISET TIEDOT

ATEX:
II 2 G IIB (or IIC) T4 Gb
NEC 500: Class I, Div. 2, Groups B, C and D
NEC 505: Class I, Zone 1, AEx d e ib px IIB or IIB+H2
Normit
ASTM D2386, ASTM D2500, ASTM D1015
DIN ISO 3013
IP 16
Ympäristölämpötila
+5…+40 °C

Sasu Peiponen

Myyntipäällikkö
Prosessimittaukset
Voimalaitokset
Puh. 010 417 4521