Huolto

HUIPPUTEKNIIKKAKIN TARVITSEE SÄÄNNÖLLISTÄ HUOLTOA

Edustamamme laitteet ovat tekniikaltaan alojensa huippua. Kuitenkin lähes kaikkien tuotteiden käyttöikää sekä toimintavarmuutta ja -tehokkuutta voidaan lisätä ammattitaitoisella ja säännöllisellä huollolla. Haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat tuotteilleen ammattitaitoista huoltopalvelua ja panostamme vahvasti asiakaskohtaiseen huoltopalveluun teknisen palvelumme avulla.

Meille on kunnia-asia, että huoltohenkilökuntamme omaa pitkän kokemuksen omilla aloillaan ja he osallistuvat säännöllisesti päämiesten järjestämiin koulutuksiin. Asiakkaanamme voit siis aina olla varma siitä, että paikalle saapuva huoltohenkilö on asianmukaisesti koulutettu ja perillä tuotteen kaikista ominaisuuksista. Huoltosopimusasiakkaana varmistat tarvitsemillesi palveluille ja varaosille parhaan mahdollisen saatavuuden!

nettisivut

Tekemällä huoltosopimuksen varmistat ostamallesi laitteelle tarkoituksenmukaisen toiminnan ja pitkän käyttöiän. Huoltosopimuksella saat hyötyjä ja etuja laitteistosi elinkaarta ajatellen. Huolto- ja korjaustoimenpiteet voidaan tehdä joko HyXon huoltokeskuksessa Keravalla tai laitteen käyttökohteessa – toiveidesi mukaan.